Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашиот веб сајт. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашиот веб сајт. Детални информации за начинот на кој може да ги смените Вашите преференци за веб колачиња "Cookies“ може да најдете во нашиот документ за Политика за приватност

АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

GOOD NATURE - Најдоброто од
чајникот на природата!

Уживајте во совршениот спој на пријатно чувство на топлина,
сензуалност, на нашата грижа и внимание.