АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Шолја чај за релаксација и квалитетен сон

Чајна мешавина која придонесува за релаксација, подобрување на состојбите на стрес,  која ќе ви овозможи побрзо заспивање и квалитетен одмор и сон.

Мешавината која содржи цвет од камилица,лист од нане,плод од сладок анасон и лаванда се користи за подобар сон, да се намали тензичноста од стресното секојдневие и се препорачува да се консумира во текот на вечерните часови.  Со својот единствен и благопријатен вкус , чајната мешавина и дава вистинска смисла на мислата  ,,За добра ноќ‘‘.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature