ALKALOID AD - Skopje
Blvd. "Aleksandar Makedonski" 12
1000 Skopje, Republic of Macedonia
Telephone: + 389 2 2465 361

Мешавината од зрели плодови од шипка со цвет од хибискус претставува богата композиција на овошни, слатки, но и силно кисели ноти со освежителен мирис. Се препорачува за подобрување на метаболизмот, зајакнување на имунолошкиот систем и подобрување на пропустливоста на крвните садови, како и за намалување на зголемениот крвен притисок. Уживајте во освежувачкиот и природен додаток на витамини со GOOD NATURE чајот од шипка со хибискус!

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2,5g чајна мешавина.

Rate the product:

0 1 2 3 4

News from
Good Nature