АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Со години наназад коренот од линцура се користи како традиционален народен лек за повеќе индикации. Се препорачува за подобрување на апетитот, за подобрување на состојби при нарушена циркулација, проширени вени, при желудочни заболувања, за подобро искористување на хранливите материи и против треска.

Коренот од линцура може да се подготви како алкохолен екстракт (подготвен во ракија или во вино) или како чај. Сите облици се со многу горчлив вкус, но со дејство кое навистина ќе ви помогне.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature