АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Исклучително карактеристичен по својот незаменлив вкус на слатко овошје и мед. Ситните цветови на органскиот бозел, собрани од скриените ливади во планините, се богати со етерични масла.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: најдобар е за прилики кога ви е потребна топлина, нешто што ќе ве згрее во студените зимски денови.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature