АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

ФИЛТЕР ДУПЛЕКС 20 X 1 G

“Убавицата” од ливадите, како што ја нарекуваат, ќе ве плени со нејзиниот смирувачки, елегантно-цветен мирис, проверен и добро препознатлив вкус. Чист, како утринска роса, со златно-жолта боја, неговото волшебно дејство е најмоќно во утринските и во вечерните часови.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: ставете една или две филтер - кесички во шолјата, додадете малку мед и само неколку капки лимон.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature