АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Зар има нешто повеќе да се каже за билка која ја нарекуваат “мајчина душичка”? Ја спакувавме во напивка која стоплува, оставајќи чувство на близина која ви годи. Силна мирисна нота и слаткасто-разладувачки вкус кој едноставно . . . ќе ве остави во добро расположение.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: убаво е да прегрнувате, зарем не? Уживајте во органскиот GOOD NATURE чај од мајчина душица, заедно со вашата најблиска “душа”.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature