АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Наменет е за оние кои сакаат освежување и воедно природна витаминска поткрепа за својот организам. Мешавината од органски плодови од шипка и нежни цветни ливчиња од хибискус, ќе ви овозможи да вкусите чај со силно овошен и кисел вкус, интензивна црвена боја и освежителна арома.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: пријатен е за консумирање во кој било дел од денот, во кое било годишно време, но само во “пријатно” друштво.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature