АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Северна Македонија
Телефон: +389 2 2461 561

ЧАЈНА МЕШАВИНА КОЈА ПОВОЛНО ДЕЈСТВУВА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЈА НА ОРГАНИЗМОТ

Билките во чајната мешавината Детокс микс® имаат антиоксидативно, антихепатотоксично, противвоспалително, антибактериско, антиалергенско, диуретично и спазмолитично дејство. Поволно дејствуваат при состојби на акутен и на хроничен хепатитис и на цироза индуцирана од зголемено консумирање алкохол, како и при нарушувања на системот за варење на храната. Чајната мешавина поволно дејствува за детоксикација на организмот по долготрајна терапија со лекови или, пак, за повремено системско прочистување на организмот.

Свежо подготвениот чај се пие три пати на ден, незасладен. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува дневна доза од 1l чај.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: филтер - кесички 20 х 2 g

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature