Аронија со брусница

  Уште поголемо освежување!

  Во потрага по луксузна овошна чајна мешавина, создадовме комбинација на две најмоќни овошја - аронија и брусница.

  И двата плода содржат антоцијани, флавоноиди и микроелементи.

  Избалансираната мешавина на аронија и брусница, во која е додаден и плод од јаболко, пред сè, е освежителна напивка со пријатно киселкав вкус, во кој со задоволство ќе уживате, но и ќе си обезбедите подобро здравје.

  Ве покануваме на шолја полна природа!

  Аронија со брусница е вистинскиот избор за сите љубители на добар и на вистински освежителен чај.

  Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2g овошна чајна мешавина.