Зелен чај

    Според прастарите искуства, зелениот чај е најдобар чај за телото и за душата! 

    Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен. Пополека, но сигурно, освојува со својата единственост и никогаш не се заборава.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g листови од зелен чај.