Миртилин микс

    Чајна мешавина која содржи лист од боровинка, кој придонесува за нормален метаболизам на шеќерите, и корен од глуварче, кој го стимулира варењето на храната. „Миртилин микс“ уште содржи и мешунки од грав, лист од коприва, лист од бреза, корен од глуварче и пелин.

    Свежo приготвениот чај се пие до трипати на ден, незасладен.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

    Достапен е во филтер-кесички 20 х 1,5 g и во класично рефус пакување од 100 g.