Детокс микс

    Чајна мешавина која поволно дејствува за детоксикација на организмот

    Чајната мешавина се состои од лист од нане, плод од бел трн, корен од глуварче, плод од сладок анасон, од лист од магдонос, цвет од бозел, лист од орев, лист од мечкино грозје и од сладок корен. Билките поволно дејствуваат за детоксикација на организмот исе препорачува чајот да се пие трипати на ден, незасладен. 

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата,а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2g чајна мешавина.