Магдонос

    Магдоносот е една од првите билки што раззеленуваат на пролет, па затоа уште од одамна го нарекувале „симбол на новиот почеток“. 

    Свежо приготвен чај од магдонос се препорачува наутро за убав почеток на денот! Уживајте во чаша полна природа!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g лист од магданос.