Холестри микс

  Чајна мешавина која помага во регулирање на липидниот статус на организмот

  Билната мешавина се состои од листови зелен чај, лист од нане, лист и цвет од глог, лист од матичина и од корен од ѓумбир, кои помагаат во регулирањето на липидниот статус во организмот.

  Приготвениот чај „Холестри-микс“ содржи кофеин.

  Свежо приготвениот чај се пие двапати на ден, незасладен. 

  Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата,а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

  Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја по 2g чајна мешавина.