Уве микс

    Чајот е мешавина на лист од мечкино грозје, килавица, коњско опавче, на лист од бреза, корен од зајчев трн и на плод од шипка.

    Листот од мечкино грозје јаподдржува нормалната функција на уринарниот систем. Поддржувајќи ја екскреторната функција на бубрезите, го нормализира уринарниот проток. Коњското опавче и листот од бреза помагаат во елиминацијата на водата преку бубрезите ипреку уринарниот тракт. Плодот од шипка и коренот од зајчев трн придонесуваат за нормална функцијата на бубрезите и на мочниот меур.

    Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата.

    Достапен е во филтер-кесички 20 х 1,5 g и вокласично рефус пакување од 100 g.