Домашни – дуплекс пакување

  Ништо не му дава топлина на домот како топлата шолја чај. Водени од таа мисла, ги создадовме домашните чаеви. 

  За поедноставно приготвување, чаевите ги спакувавме во филтер-кесички. Во секоја кесичка ќе најдете 100 % билна содржина, без додатоци. Широката палета билки опфаќа: цвет од камилица, лист од нане, мајчина душичка, планински чај, шипка со хибискус, цвет од липа, кантарион и детски чај. 

  Секоја од билките што ги користиме за производство на чаевите е строго одбрана, со контролиран, висок квалитет,со цел оригиналниот вкус и природната арома да останат непроменети. 

  Ви препорачуваме да ги следите упатствата на амбалажата на чаевите, кои се однесуваат на начинот на приготвување.

  Наша препорака е секогаш да користите свежо приготвен чај за целосно да го доживеете моментот Good Nature! 

  ИЗБОР НА Домашни – дуплекс пакување