Шипка

    Чајот со природно црвена боја има слатко-киселкав вкус. Токму поради ова чајот од шипка им е омилен на сите. 

    Приготвен како топла или како ладна напивка, со киселкавиот вкус и со освежителниот мирис, одлично е прифатен од сите возрасти и е со загарантиран квалитет.

    Секое пакување содржи 100 g плод од шипка.