Мајчина душица

    Неизоставен дел од нашата традиција е чајот од мајчина душица, а медитеранската кујна, пак, не може да се замисли без неа. 

    Денес таа е столб на секоја семејна аптека. Поради изобилството од етерични масла, опојниот мирис на мајчината душица може да се почувствува во шолја топол чај и е нешто на што тешко можете да му одолеете. Вкусете го чајот Good Nature од мајчина душица за да се уверите во тоа!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g однадземниот дел на мајчината душица.