Липа

    Прекрасната липа е чуварот на мајските вечери кога мирисот на првите нејзини цветови ги опива шетачите. Негата на сетилата се должи на незаменливиот пријатен мирис и на карактеристично слаткиот вкус што го има чајот Good Nature од липа .  Малите цветови од липа, спакувани во филтер-кесичка, се мал и неизбежен украс на секој семеен дом. 

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g цвет од липа.