Камилица

    Убавицата од ливадите, како што ја нарекуваат, ќе ве плени со својот елегантно-цветен мирис, проверен и добро препознатлив вкус. Чиста како утринска роса, со златно-жолта боја, нејзиното волшебно дејство е најмоќно во утринските и во вечерните часови. 

    Како најдобро да го доживеете чајот?Ставете една или две филтер-кесички во шолјата, додадете малку мед и само неколку капки лимон.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1 g цвет од камилица.