Црн чај освежителен

    За љубителите на динамичниот ден

    Квалитетен црн чај во комбинација со ароматични билки, кои заедно создаваат освежителна напивка. Благо изразената кисела нота од шипка и од хибискус го збогатува вкусот на црниот чај и го прави многу пријатен за целодневно користење.

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 2 g чајна мешавина.