Бозел

    Исклучително карактеристичен по својот незаменлив вкус на слатко овошје и на мед. Ситните цветови на органскиот бозел, собрани од скриените ливади во планините, се богати со етерични масла. 

    Како најдобро да го доживеете чајот? Најдобар е за прилики кога ви е потребна топлина, нешто што ќе ве згрее во студените зимски денови. 

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g цвет од бозел.