Липа

    Дали се сеќавате колку е убав мирисот на липите напролет и воодушевувањето што го предизвикува нивниот неповторлив мирис? Пригответе една шолја чај и уживајте. Ќе ви годи кога и да ја испиете. 

    Како најдобро да го доживеете чајот?Ставете две филтер-кесички во шолјата и полека сипувајте ја зовриената вода врз нив. Ја чувствувате ли магијата?

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5 g цвет од липа.