Бел чај со портокал

    Подгответе се за новата билна мешавина со Camellia sinensis L., дел од групата зелени и црни чаеви Good Nature!

    Грижливо одбрани билки, спакувани во филтер-кесички, кои ќе ви го одземат здивот.

    Младите лисни израстоци на Camellia sinensis L. ја зачувуваат својата убавина и ја преточуваат во напивка идеално дополнета со цимет, кора од портокал, каранфилче и со ароми на лимон и на портокал.

    Богата мешавина на вкусови и на мириси, која ќе ги разбуди сите ваши сетила!

    Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.